Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus, Apple Watch şi Apple Pay. Află aici detaliile care contează!

Software: Cum ştergi fişierele care nu se dau şterse

Cînd mi-am luat Dell-ul, a venit cu Windows Vista preinstalat. Pe care Windows Vista l-am curăţat a doua zi. Fără să mă gîndesc măcar o secundă. Cu toate astea, sistemul de operare a lăsat urme. Cum ar fi două foldere pe D:, partiţie pe care n-am mai formatat-o, pe principiul că oricum, odată instalată o versiune precedentă de Windows, le voi şterge uşor.

Ei bine, nu, Windows XP nu vrea să le şteargă din cauză că… le – oarecum – recunoaşte ca fişiere de sistem. De cînd am Dell-ul, stau şi mă uit ca vita la două foldere de care nu puteam să scap, “windows” şi “sources”. In total, şapte fişiere în cele două foldere, toate ţepene. M-am uitat în stînga, în dreapta, am încercat nişte softuleţe, iar într-un final am găsit unul. Se numeşte Unlocker şi îţi face treaba imediat.

Poate fi descărcat de aici. Precizare importantă: cînd îl instalezi, optează pentru primele trei. Nu cred că te interesează “eBay shotcuts” şi încă o chestie inutilă. Altfel, dacă nu instalezi primele trei componente, rişti să nu funcţioneze.

52 comentarii

  1. Unlocker nu merge in orice situatie de exemplu eu am luat un virus instaland Nod 32-ul . Iar acum nu mai merge sa sterg fiesierele din Folderul ESET . Am incercat cu Unlocker si nu merge …

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată.

*