<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: clar: media pro interactiv face spam</title>
	<atom:link href="http://subiectiv.ro/netu/clar-media-pro-interactiv-face-spam/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://subiectiv.ro/netu/clar-media-pro-interactiv-face-spam/</link>
	<description>un blog de Alex Mihăileanu</description>
	<lastBuildDate>Mon, 13 Feb 2012 13:39:44 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3.1</generator>
<xhtml:meta xmlns:xhtml="http://www.w3.org/1999/xhtml" name="robots" content="noindex" />
	<item>
		<title>By: Maus</title>
		<link>http://subiectiv.ro/netu/clar-media-pro-interactiv-face-spam/comment-page-1/#comment-262927</link>
		<dc:creator>Maus</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 14 Aug 2009 00:47:51 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://subiectiv.ro/netu/clar-media-pro-interactiv-face-spam/#comment-262927</guid>
		<description>Da, ai dreptate. Si eu am primit SPAM la greu de la Sport.Ro. Si nesimtirea continua atunci cand link-ul pentru dezabonare este scris cu font alb, pe fundal alb. adica nu se vede.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Da, ai dreptate. Si eu am primit SPAM la greu de la Sport.Ro. Si nesimtirea continua atunci cand link-ul pentru dezabonare este scris cu font alb, pe fundal alb. adica nu se vede.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Beloia Sau</title>
		<link>http://subiectiv.ro/netu/clar-media-pro-interactiv-face-spam/comment-page-1/#comment-43854</link>
		<dc:creator>Beloia Sau</dc:creator>
		<pubDate>Tue, 21 Aug 2007 17:41:00 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://subiectiv.ro/netu/clar-media-pro-interactiv-face-spam/#comment-43854</guid>
		<description>Buna seara, Ionut Oprea!

Am intrat pe replica ta data unui tanar ce pare cam artagos si usor neinformat, cautand pe Google Media Pro Interactiv, dupa ce, in Wall Street.ro, Simina Mistreanu scrisese despre tine in termeni tentanti. 

Una peste alta, nestiind unde sa te caut, dau navala peste tine in acest mod si, interesat de o colaborare de tip blogger pentru fiul meu, iti solicit cateva detalii pe care le socoti utile pentru mine.

In speranta unei unui raspuns,
cu consideratie,
Beloia Sau</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Buna seara, Ionut Oprea!</p>
<p>Am intrat pe replica ta data unui tanar ce pare cam artagos si usor neinformat, cautand pe Google Media Pro Interactiv, dupa ce, in Wall Street.ro, Simina Mistreanu scrisese despre tine in termeni tentanti. </p>
<p>Una peste alta, nestiind unde sa te caut, dau navala peste tine in acest mod si, interesat de o colaborare de tip blogger pentru fiul meu, iti solicit cateva detalii pe care le socoti utile pentru mine.</p>
<p>In speranta unei unui raspuns,<br />
cu consideratie,<br />
Beloia Sau</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Ionut Oprea</title>
		<link>http://subiectiv.ro/netu/clar-media-pro-interactiv-face-spam/comment-page-1/#comment-3776</link>
		<dc:creator>Ionut Oprea</dc:creator>
		<pubDate>Sat, 24 Feb 2007 21:50:43 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://subiectiv.ro/netu/clar-media-pro-interactiv-face-spam/#comment-3776</guid>
		<description>Salut, Alex.

Faci o confuzie. Emailurile trimise de la ProTV si Acasa TV au de obicei in josul paginii paragraful citat de tine, insa acolo MPI nu se refera la MediaPro Interactiv, ci la MediaPro International, compania care administreaza postul ProTV International.

Probabil si emailul pe care l-ai primit, intr-un mod, zici tu, nesolicitat, daca are acest paragraf in el, provine, asa cum o si spune paragraful, de la &quot;grupul de companii MediaPro International / Pro Tv&quot;. 

Am sa vad ce se poate face pentru a evita aceasta confuzie pe viitor intre MediaPro International si MediaPro Interactiv.

Insa nu mi se pare corect ca MediaPro Interactiv sa sufere  pe nedrept din cauza acestui incident, de aceea rugamintea mea ar fi sa corectezi cumva aceasta situatie creata de tine in urma acestei confuzii.

In ceea ce priveste faptul ca tu ai primit mesaje nesolicitate de la AcasaTV.ro, deocamdata nu stiu prea multe, tocmai pentru ca nu au fost trimise de MediaPro Interactiv. Nu cred ca echipa de la ProTV/Acasa ar face asa ceva, insa am sa vorbesc cu ei saptamana viitoare si am sa incerc sa aflu ce s-a intamplat.

Si, in incheiere, in ceea ce primeste MediaPro Interactiv, te asigur ca adresele de email care ne sunt incredintate se afla in maximul de siguranta, si nu le folosim decat pentru ceea ce declaram in prealabil. 

O seara buna.
Ionut Oprea</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Salut, Alex.</p>
<p>Faci o confuzie. Emailurile trimise de la ProTV si Acasa TV au de obicei in josul paginii paragraful citat de tine, insa acolo MPI nu se refera la MediaPro Interactiv, ci la MediaPro International, compania care administreaza postul ProTV International.</p>
<p>Probabil si emailul pe care l-ai primit, intr-un mod, zici tu, nesolicitat, daca are acest paragraf in el, provine, asa cum o si spune paragraful, de la &#8220;grupul de companii MediaPro International / Pro Tv&#8221;. </p>
<p>Am sa vad ce se poate face pentru a evita aceasta confuzie pe viitor intre MediaPro International si MediaPro Interactiv.</p>
<p>Insa nu mi se pare corect ca MediaPro Interactiv sa sufere  pe nedrept din cauza acestui incident, de aceea rugamintea mea ar fi sa corectezi cumva aceasta situatie creata de tine in urma acestei confuzii.</p>
<p>In ceea ce priveste faptul ca tu ai primit mesaje nesolicitate de la AcasaTV.ro, deocamdata nu stiu prea multe, tocmai pentru ca nu au fost trimise de MediaPro Interactiv. Nu cred ca echipa de la ProTV/Acasa ar face asa ceva, insa am sa vorbesc cu ei saptamana viitoare si am sa incerc sa aflu ce s-a intamplat.</p>
<p>Si, in incheiere, in ceea ce primeste MediaPro Interactiv, te asigur ca adresele de email care ne sunt incredintate se afla in maximul de siguranta, si nu le folosim decat pentru ceea ce declaram in prealabil. </p>
<p>O seara buna.<br />
Ionut Oprea</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: v</title>
		<link>http://subiectiv.ro/netu/clar-media-pro-interactiv-face-spam/comment-page-1/#comment-3761</link>
		<dc:creator>v</dc:creator>
		<pubDate>Sat, 24 Feb 2007 21:02:12 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://subiectiv.ro/netu/clar-media-pro-interactiv-face-spam/#comment-3761</guid>
		<description>p-aia o astept si io!</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>p-aia o astept si io!</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

